Kroppsspråk
Allt du behöver veta för att ta dig in i allas hjärtan
 

Låt kroppen sköta pratandet

Låt din kropp sköta pratandet (och flirtandet)! Genom att ändra kroppsspråk kan du ta dig in i allas hjärtan. Uppför dig bara som att du är det bästa som hänt sedan det skivade brödet och skicka ut rätt vibbar.

Om någon kommer fram till dig, lägger huvudet på sned, tittar dig djupt i ögonen under tio sekunder och sedan frågar "Vet du var brevlådan är?", vad tror du att personen ifråga vill veta då?

Om du är singel och artigt berättar var den finns, för att därefter traska iväg, behöver du uppenbarligen ta en nybörjarkurs i kroppsspråk! (Ok, jag måste erkänna att även jag har gjort det misstaget. Men nu vet jag lyckligtvis bättre!)

Vi rullar därför tillbaka bandet. Som den blivande superflirtare och expert på kroppsspråk du är, berättar du var brevlådan finns och erbjuder dig givetvis att visa vägen, särskilt om det bara är ett par kvarter därifrån. Om du av någon outgrundlig anledning inte har nått det stadiet ännu, följ bara mina råd, så kommer vi att pumpa upp din vampvolym. Inom kort kommer du att skicka ut de rätta signalerna som visar att du är tillgänglig och intresserad, så att männen (eller vilka du nu föredrar) faller för dina fötter.

 

Flertalet av oss faller för antingen rikedom, berömmelse eller ett vackert utseende. Men om du inte redan är rik, kommer du troligen tyvärr inte bli rik den här veckan heller. Om du inte är berömd eller modellsnygg, kommer du förmodligen inte få medverka i nästa James Bond-film eller gå på cat-walken inom de närmaste 24 timmarna. Tursamt nog finns det en sak du kan ändra - ditt kroppsspråk.

 

Genom att ändra ditt kroppsspråk och utstråla ett osande självförtroende (även om det är fejkat) samt en positiv attityd, kommer du att sända ut sublima meddelanden. Efter det kan du lära dig att ta dig in i allas hjärtan. Tricket kan med fördel användas för att även få andra än potentiella dejter att tycka om dig bättre. Antingen det nu är jobbarkompisar, kompisar, läskiga rekryterare eller andra.

Det bästa av allt, din flirt eller vem det än är, kommer inte att ha en susning om dina listiga planer, eftersom de är så supersubtila! Du måste helt enkelt uppföra dig som att du är det bästa som har hänt sedan det skivade brödet uppfanns!

 

Marie Hagberg

 

Citera gärna men ange källan.